קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוח סהר

כופתאות תפוח סהר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כופתאות תפוח סהר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, לחמניות סהר, תבלין פאי דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו 7-עד סהר אפל כופתאות, קינוח תפוח סהר, ו ברי תפוח עטוף סהר (מתכונים דומים).

הוראות

1
גלגלו גלילי סהר ונפרדו לשמונה משולשים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
2
חותכים תפוח לשמונה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
הניחו טריז תפוח ושני אדומים על כל משולש סהר. להעלות פינות של בצק למרכז; קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, החמאה והווניל; כף מעל לחמניות. לאט לשפוך סודה סביב לחמניות (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים תבלין פאי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
7
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)