כיכר כתר בת שלושה זרעים
כיכר כתר שלושה זרעים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצה, פרג, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: איך לעשות כיכר זרע, כיכר זרעי אגוז מלט, ו קל זרע & כיכר תבואה.
הוראות
מדוד את המים והדבש בקערה ומפזרים את השמרים למעלה.
תן השמרים לשבת במשך כמה דקות כדי להפעיל אותו.
מוסיפים 2 כוסות קמח, מלח, גלוטן, משפר בצק, ו 4 כפות של שמן חמניות לתערובת השמרים ומערבבים היטב. מוסיפים לאט לאט את שאר הקמח (כ-6 כוסות) לתערובת עד שנוצר בצק רך ולח והבצק כבר לא נצמד לחלק החיצוני של הקערה. ייתכן שתצטרך קצת פחות או יותר קמח. ללוש את הבצק עד לגלוטן נוצר (זה קריטי כי גלוטן להיווצר או תקבל לחם כבד). הבצק צריך להיות חלק באביב בחזרה כאשר לחוץ, על 8 עד 10 דקות. אתה יכול גם לבדוק אם גלוטן נוצר על ידי עושה את "מבחן החלון". מבחן החלון הוא כאשר ניתן למתוח את הבצק והוא לא נשבר, אלא ימתח ויצור קרום שקוף או חלון.
לשפשף 1 כפית שמן חמניות סביב קערה גדולה. הפוך את הבצק בשמן, ואז לכסות את הקערה ולתת לבצק לעמוד עד כפול, כ 1 שעה.
בעוד הבצק עולה, משמנים קלות תנור הולנדי עמוק בגודל 12 אינץ'. כאשר הבצק הוכפל, להפוך את הבצק ולעצב אותו לכדור אפילו עגול.
חותכים את הכדור ל8 טריזים שווים.
שלב 2 של הפרוסות לתוך כדור ומקום באמצע התנור ההולנדי עבור הכדור האמצעי הגדול יותר של הכתר. טופס 6 פלחי הנותרים לתוך כדורים בודדים. מקציפים קלות את הביצה בקערה קטנה כדי להפוך את זיגוג הביצה.
מברשת כל אחד הכדורים בזיגוג ביצים ולאחר מכן לטבול 2 כדורים בפרג, 2 כדורים בשומשום, ו 2 כדורים בגרעינים חמניות.
מניחים כל קבוצה של כדורים בצד השני של הכדור האמצעי, כך שיש לך את הכדורים השונים לסירוגין סביב החלק החיצוני של הכדור האמצעי או תנור הולנדי (למשל. הולך סביב המעגל, זה יכול ללכת פרג, שומשום, חמניות, פרג, שומשום, חמניות.)
תן לבצק לעלות עד שיתכפל שוב בתוך התנור ההולנדי. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים עד חום זהוב, על 40 דקות עד 1 שעה.
הערות: כדי לקבל בצק בהיר יותר אתה יכול להחליף על 1/2 של קמח מחיטה מלאה שלך עם קמח לבן. עם זאת, אתה עדיין יכול לקבל בצק קל להפליא באמצעות כל קמח מחיטה מלאה אם אתה מוסיף את משפר הבצק וגלוטן ולוודא הגלוטן שלך נוצר כראוי במהלך תהליך הלישה.
הוספת משפר וגלוטן היו טריקים למדו מאמא שלי שגידלה אותנו בבית עשה לחם מחיטה מלאה. יש לי עדיין למצוא דרך טובה יותר כדי לקבל לחם מחיטה מלאה כמו אור ורך כמו זה.