כיסי אגס
כיסי אגסים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 377 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם לחמניות סהר, חמאת בוטנים, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלט אגסים ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגסים, המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס, ו רוטב אגס ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגס).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). ריססו נייר אפייה בתרסיס בישול.
שלב שני משולשים של גליל סהר על ידי חפיפה של התפרים, יצירת ריבוע. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר ליצירת 4 ריבועים בסך הכל.
מורחים 1 כף חמאת בוטנים במרכז כל ריבוע; מעל כל אחד חתיכות אגס אסייתי.
מפזרים 1/4 כפית קינמון על גבי פרוסות אגס; למעלה עם גבינת צ ' דר. קפלו פינה אחת של ריבוע כדי לכסות לחלוטין את המילויים, ויצרו משולש; אוטמים את הקצוות יחד. חזור על הפעולה עם הריבועים הנותרים. מסדרים כיסי אגס על תבנית האפייה המוכנה.
אופים על התנור שחומם מראש עד שהבצק משחים קלות, 10 עד 15 דקות.