פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. אם יש לכם שקדים, שאלוט, gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים, גבינת צ'דר מעושנת ופונדו גבינת גודה, ו גבינת גאודה מעושנת ותפוחי אדמה בייקון.
הוראות
1
מחממים מים 2 או 3 אינץ ' במחבת בינונית עד שהוא רותח ואז מלח אותו ומוסיפים את הכרובית. מבשלים 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מים עם מלקחיים או עכביש למסננת. קר תחת מים זורמים קרים. לקצץ אספרגוס של קצוות קשים ולהוסיף מים מלוחים, לבשל 3 דקות, להסיר מגניב באותו אופן כמו כרובית. במחבת שנייה, בעוד כרובית ואספרגוס לעבוד, שאלוט סאוט ופטריות יחד ב 2 כפות של שמן זית כתית חוץ מעל חום גבוה בינוני עד במכרז, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חומץ יין אדום למחבת ומבשלים אותו, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חומץ יין אדום
מלח ופלפל
כרובית
אספרגוס
פטריות
שאלות
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מסננת
מלקחיים
2
הסר מהחום.
3
Broiler Preheat גבוה מחבת גריל או מחבת nonstick גדולה בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבת
4
טפטוף מעטפת נקניק עם שמן זית כתית מעולה ועור זין בכמה מקומות עם קוצים של מזלג. גריל kielbasa על מחבת גריל חם או במחבת nonstick גדולה 6 עד 8 דקות עד מעטפת הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
נקניקייה
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
גריל
5
להסיר נקניק ולחתוך חתיכות 2 אינץ על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
בעוד הנקניק מבשל, ערימת ירקות על מגש ולהוסיף cornichons ואגסים קצוצים מצופה 2 כפיות מיץ לימון. בייקון צלוי על מחבת מחוררת עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Gherkins
נקניק
בייקון
אגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
ניקוז, מגניב וקוצצים. הפוך את הפונדו: לשלב גבינות בקערה עם קמח. לשפשף את החלק הפנימי של סיר קטן עם שום מרוסק ואז להשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום
קמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
8
מוסיפים יין ונשארו 2 כפיות מיץ לימון ומביאים לבועה מעל חום בינוני. להפחית את החום לרתוח ולהוסיף גבינה בחבילות. מערבבים כל הזמן, ממיסים את הגבינה בקבוצות. מערבבים דמות שמונה דפוס עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גבינה
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מעבירים את הפונדו לסיר פונדו העליון עם בייקון קצוץ ואגוזים מעושנים.