כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', סוכר, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרקר חבית מיושן ריזרב צ'דר מגש זיווג, פארם פאי תפוחים, ו טארט תפוחים טרי של אשת חווה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים קרים וסוכר בסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין על תערובת סוכר; בואו לעמוד 1 דקה.
מניחים מחבת על חום בינוני-נמוך; לבשל עד סוכר ג ' לטין להתמוסס, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת מחום; מגניב מעט. מערבבים בשמפניה.
כף 3 כפות תפוח קצוץ לכל אחד 4 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
יוצקים תערובת יין באופן שווה על תפוח לקוביות. צ ' יל 2 שעות או עד סט.
שחרר קצוות של כיפות עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחות.
מגישים עם גבינת צ ' דר ופרוסות תפוח.
הערה: אתה יכול גם להסיר את הכיפות מן ramekins על ידי טבילה מהירה את הכוסות במים חמים ולאחר מכן מפעיל סכין סביב הקצוות.