קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
מגזין

כיצד לקצץ ארטישוק

כיצד לקצץ ארטישוק
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, איך לקצץ ארטישוק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 663 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 42 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר, חזיר, פסטאן ואטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בשר לקצץ Sukiyaki, חתוך בחורה בריאה רול קינמון חלומי בספל, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.

הוראות

1
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים: אם אתה זמירה יותר ארטישוק אחד, לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מי קרח. אתה תהיה להפיל ארטישוקים גזוז לתוך קערה זו כדי למנוע מהם בראונינג בזמן שאתה עובד אחרים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הצמד את העלים הירוקים החיצוניים, ואז לשלוף עלי כותרת צהובים: להתחיל על ידי מצלם את עלי הארטישוק ולזרוק אותם לתוך קערה ריקה גדולה. כשתגיע לעלי הכותרת הצהובים, פשוט תמשוך אותם. נגב את המשטח החשוף עם החצי השני של הלימון שחתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
משוך את העלים בקצה הוורוד: שמור על עצמך כאשר אתה מגיע למרכז הוורוד של עלי הארטישוק. יש קוצים חדים בקצה העלים הפנימיים. משוך אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
תשתמש בסכין חיתוך כדי להוציא את החניקה הפרוותית. אתה רוצה לחתוך את השכבה הצרה ביותר של הלב כדי לקבל את כל לחנוק מבלי לחתוך יותר מדי של הלב טעים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הערה על כל התהליך הזה. אל תעשה את זה אם יש הסחות דעת. אתה צריך להתמקד. אתה תשתמש בסכין חדה קרוב לידיים שלך. מאז ארטישוק קשה כאשר גלם, אתה יכול בקלות לחתוך את עצמך אם אתה לוקח את העין שלך את מה שאתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
לשפשף לימון לחתוך מעל לב ארטישוק חשוף: לאחר לחנוק מטושטשת הוא החוצה, למרוח את הלימון לחתוך בכל רחבי הלב החשוף.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
זה מונע מהלב להתחמצן ולהפוך לחום. ארטישוק הוא עדיין אכיל לחלוטין כאשר חמצון, זה פשוט לא אטרקטיבי במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8
חותכים את כל אבל הסנטימטר האחרון או כך של הגבעול. לשפשף מיץ לימון על הקצה לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
לקצץ החיצוני הירוק הקשה של שאר הלב.
10
חותכים ממך כמו שאתה לסובב את הארטישוק, לחתוך רק את החלק הירוק קשה ולהשאיר את האור הירוק מתחת. לשפשף את זה עם לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
כדי לסיים, לחתוך את השכבה החיצונית מהגבעול ולאחר מכן מעיל את כל הלב עוד פעם אחת עם לימון. תיכנסי לאמבטיית מי הלימון ותמשיכי לבאה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
הנה טיפ: כשהלימון החיתוך שלך מתרגל, שים אותו באמבט המים, שיעזור לשמור על תכולת החומצה הציטרית של האמבט גבוהה, ותעזור לשמור על הארטישוקים מבראונינג.
מרכיבים שתצטרך
חומצת לימוןחומצת לימון
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת