כמהין שוקולד
טראפלס שוקולד יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 41 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 111 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, שוקולד חצי מתוק, קקאו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חמאה חומה שוקולד לבן-כמהין בצק עוגיות שוקולד, כמהין שוקולד מאצ'ה - ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד קלות טבולות בשוקולד לבן.
הוראות
במחבת של 1 עד 2 ליטר על אש גבוהה, הביאו שמנת לרתיחה. בינתיים מניחים שוקולד קצוץ בקערה.
יוצקים שמנת על שוקולד ומערבבים בעדינות בעזרת מרית גמישה עד להמסת השוקולד והתערובת חלקה. (אם השוקולד לא נמס לגמרי, הניחו קערה מעל מחבת מים רותחים בקושי ובחשו עד להמסה וחלקה.) מערבבים קוניאק. תערובת צמרמורת עד המשרד, לפחות 3 שעות; אם תרצה, לכסות ולצנן עד 1 בשבוע.
מרפדים תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' בפיסת נייר שעווה. בעזרת כף גורפים חלקים של 1 כף מתערובת השוקולד; מניחים על נייר שעווה. אם התערובת יציבה מכדי לגרוף, הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -10 דקות.
מניחים 1/4 כוס קקאו על צלחת מסגרת. אבק ידיים קלות בקקאו. בידיים מגלגלים כל כדור תערובת שוקולד לכדור ואז מגלגלים בקקאו לציפוי.
מניחים כל כמהין בכוס סוכריות נייר קטנה (ראו הערות). לאחסון מניחים כמהין בין שכבות נייר שעווה בכלי אטום ומצננים. יעץ לנמען לצנן גם כן, ואז להביא לטמפרטורת החדר ממש לפני ההגשה.