קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

כנפה

כנפה
קנפן הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. . אם יש לך מים, חמאה, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
השתמש במעבד מזון דק קוצצים את בצק פילו הקפוא, מגורר. הגדילים צריכים להיות בערך בגודל של גרגר אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
יוצקים את הבצק לקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הריקוטה, מוצרלה וסוכר 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מניחים את החמאה בכוס מדידה נוזלית גדולה או קערה עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לחמם את החמאה במיקרוגל עד נמס לחלוטין, ולתת לו לשבת במשך כמה דקות עד קצף לבן עבה נוצר על גבי. להבהיר את החמאה באמצעות כף כדי לרפרף את הקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
בזהירות לשפוך את החמאה לתוך קערת בצק פילו. הימנע מזיגה במוצקי החלב הלבנים בתחתית החמאה הבהירה. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החמאה והבצק יחד. ודא כי החמאה נספגת על ידי לקיחת חופנים של הבצק ולשפשף אותו בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
באופן שווה להפיץ את בצק פילו החמאה למחבת 9x13 אינץ ' ולחץ אותו בחוזקה לתוך הקרקעית והקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים את תערובת הגבינה על הבצק, הימנעות הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מעט זהובה ושולי הבצק חומים ותוססים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בזמן שהקנפה אופה, הכינו את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
11
מערבבים את המים וסוכר 1/2 כוס בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומערבבים את מיץ הלימון. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת מעובה, 5 עד 7 דקות. (אל תתנו לתערובת להפוך זהב caramelize.)
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הסר מהחום ולהוסיף את מי ורדים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
13
הסר את הכנפה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים מגש גדול או תבנית אפייה על צלחת האפייה. באמצעות כפפות תנור, בזהירות להפוך את צלחת האפייה על מגש כך phyllo הוא על גבי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
15
שפוך את הסירופ על הכנף.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
16
חותכים לחתיכות ומגישים בזמן חם.