כנפה
קנפן הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. . אם יש לך מים, חמאה, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
השתמש במעבד מזון דק קוצצים את בצק פילו הקפוא, מגורר. הגדילים צריכים להיות בערך בגודל של גרגר אורז.
יוצקים את הבצק לקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הריקוטה, מוצרלה וסוכר 1/3 כוס.
מניחים את החמאה בכוס מדידה נוזלית גדולה או קערה עם זרבובית.
לחמם את החמאה במיקרוגל עד נמס לחלוטין, ולתת לו לשבת במשך כמה דקות עד קצף לבן עבה נוצר על גבי. להבהיר את החמאה באמצעות כף כדי לרפרף את הקצף.
בזהירות לשפוך את החמאה לתוך קערת בצק פילו. הימנע מזיגה במוצקי החלב הלבנים בתחתית החמאה הבהירה. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החמאה והבצק יחד. ודא כי החמאה נספגת על ידי לקיחת חופנים של הבצק ולשפשף אותו בין כפות הידיים.
באופן שווה להפיץ את בצק פילו החמאה למחבת 9x13 אינץ ' ולחץ אותו בחוזקה לתוך הקרקעית והקצוות.
מורחים את תערובת הגבינה על הבצק, הימנעות הקצוות של המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מעט זהובה ושולי הבצק חומים ותוססים, 30 עד 35 דקות.
בזמן שהקנפה אופה, הכינו את הסירופ.
מערבבים את המים וסוכר 1/2 כוס בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומערבבים את מיץ הלימון. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת מעובה, 5 עד 7 דקות. (אל תתנו לתערובת להפוך זהב caramelize.)
הסר מהחום ולהוסיף את מי ורדים; להפריש.
מניחים מגש גדול או תבנית אפייה על צלחת האפייה. באמצעות כפפות תנור, בזהירות להפוך את צלחת האפייה על מגש כך phyllo הוא על גבי.
חותכים לחתיכות ומגישים בזמן חם.