כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז עשויים להיות מרהיבים ללא גלוטן, ראשוני ופסקטרי מתכון לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פטריות קרימיני, מולים ופטריות כפתורים. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מולים ביין לבן, מולים ביין לבן, ו מולים עם יין לבן.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את המולים בשכבה אחת.
מוסיפים את המולים ו 1/2 כוס ורמוט. מבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים כ 3/4 כוס מים קרים. המולים לא צריכים לקחת הרבה זמן לבשל, בערך 2 דקות. דאגו לערבב מדי פעם את המולים כך שהם יתבשלו בצורה אחידה ככל האפשר. השתמש במלקחיים למטבח כדי לקטוף את המולים מהתבנית כשהם נפתחים.
כשכל המולים מבושלים, מסננים ושומרים את הנוזל לרוטב.
מוציאים את המולים מהקליפות שלהם. זרוק את הקליפות. שמרו את המולים במקרר עד 5 דקות לפני ההגשה.
בעזרת סכין חיתוך קטנה, רבע את הפטריות.
מחממים מחבת נוספת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת.
מחממים מעט את המחבת ואז מסירים את התבנית מהאש הישירה.
מוסיפים 1 כף חמאה, ממיסים במהירות והופכים לצבע חום בהיר. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים מיד את השאלוט והפטריות. מתבלים קלות במלח ופתיתי פלפל אדום.
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת קטנה ומוסיפים את אגוזי הלוז. מתבלים אותם קלות במלח ו" מבשלים " אותם על אש נמוכה עד שהם הופכים לחומים בהירים. מניחים בצד להתקרר.
מבשלים את הפטריות במשך 2 עד 3 דקות, עד שהם מתחילים לוותר על נוזלים.
מוסיפים את שאר הוורמוט. מבשלים עוד 1 דקה ולאחר מכן לנקז את כל נוזל בישול.
שלב את הפטרייה ואת נוזלי שבלול במחבת קטנה ולאפשר את הטעמים 2 כדי לבשל יחד במשך 1 דקה. הרוטב עשוי להזדקק לקורט מלח. הטעם צריך להיות טעם ראשוני של מולים מתוקים ואחריו תת גוון של ארציות מהפטרייה. מערבבים 1 כף חמאה ונגיעה של מיץ לימון. להתחמם.
מחממים את המחבת הגדולה עד שהיא חמה, 2 דקות.
מסירים מהאש הישירה ומוסיפים 1 כף חמאה. כשהוא הופך לחום בהיר, מחזירים את המחבת למבער ומוסיפים את המולים והפטריות בשכבה אחת. מבשלים במשך 1 דקה מבלי לערבב אותם. יש להשחים אותם בצד הראשון לפני שמערבבים אותם מעט, בעזרת כף עץ, ומשאירים אותם להשחמה למשך דקה נוספת. טעם לתיבול.
זורקים פנימה את אגוזי הלוז.
מגישים על מגש, בסגנון משפחתי, עם פרוסות לחם בגריל או מעל חתיכת דג או בשר לחגיגה ארומטית וארצית של פטריות!
זיווג יין: שרדונה גיר, גרונר וולטינר או אייל חיוור יהיה מקסים עם שילוב הטעמים הזה.