קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז

כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז עשויים להיות מרהיבים ללא גלוטן, ראשוני ופסקטרי מתכון לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פטריות קרימיני, מולים ופטריות כפתורים. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מולים ביין לבן, מולים ביין לבן, ו מולים עם יין לבן.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את המולים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את המולים ו 1/2 כוס ורמוט. מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
מוליםמולים
3
מוסיפים כ 3/4 כוס מים קרים. המולים לא צריכים לקחת הרבה זמן לבשל, בערך 2 דקות. דאגו לערבב מדי פעם את המולים כך שהם יתבשלו בצורה אחידה ככל האפשר. השתמש במלקחיים למטבח כדי לקטוף את המולים מהתבנית כשהם נפתחים.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
4
כשכל המולים מבושלים, מסננים ושומרים את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
רוטברוטב
5
מוציאים את המולים מהקליפות שלהם. זרוק את הקליפות. שמרו את המולים במקרר עד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
6
בעזרת סכין חיתוך קטנה, רבע את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
מחממים מחבת נוספת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחממים מעט את המחבת ואז מסירים את התבנית מהאש הישירה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים 1 כף חמאה, ממיסים במהירות והופכים לצבע חום בהיר. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים מיד את השאלוט והפטריות. מתבלים קלות במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פטריותפטריות
שאלותשאלות
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת קטנה ומוסיפים את אגוזי הלוז. מתבלים אותם קלות במלח ו" מבשלים " אותם על אש נמוכה עד שהם הופכים לחומים בהירים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מבשלים את הפטריות במשך 2 עד 3 דקות, עד שהם מתחילים לוותר על נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
12
מוסיפים את שאר הוורמוט. מבשלים עוד 1 דקה ולאחר מכן לנקז את כל נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
13
שלב את הפטרייה ואת נוזלי שבלול במחבת קטנה ולאפשר את הטעמים 2 כדי לבשל יחד במשך 1 דקה. הרוטב עשוי להזדקק לקורט מלח. הטעם צריך להיות טעם ראשוני של מולים מתוקים ואחריו תת גוון של ארציות מהפטרייה. מערבבים 1 כף חמאה ונגיעה של מיץ לימון. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
חמאהחמאה
מוליםמולים
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מחממים את המחבת הגדולה עד שהיא חמה, 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מסירים מהאש הישירה ומוסיפים 1 כף חמאה. כשהוא הופך לחום בהיר, מחזירים את המחבת למבער ומוסיפים את המולים והפטריות בשכבה אחת. מבשלים במשך 1 דקה מבלי לערבב אותם. יש להשחים אותם בצד הראשון לפני שמערבבים אותם מעט, בעזרת כף עץ, ומשאירים אותם להשחמה למשך דקה נוספת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תיבולתיבול
מוליםמולים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
16
זורקים פנימה את אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
17
מגישים על מגש, בסגנון משפחתי, עם פרוסות לחם בגריל או מעל חתיכת דג או בשר לחגיגה ארומטית וארצית של פטריות!
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
לחםלחם
דגיםדגים
בשרבשר
18
זיווג יין: שרדונה גיר, גרונר וולטינר או אייל חיוור יהיה מקסים עם שילוב הטעמים הזה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
בירהבירה
ייןיין