קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

כרוב ופסטה נקניק מעושן

כרוב ופסטה נקניק מעושן
כרוב ופסטה נקניק מעושן דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פסטה farfalle, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק מעושן וכרוב, נקניק מעושן וכרוב מטוגן, ו מרק כרוב עם נקניק מעושן.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את פסטת עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את השום, שמן זית וכרוב; מתבלים במלח ופלפל; מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות. מערבבים את הנקניק ואת הפסטה עניבת פרפר; לבשל עד מחומם לחלוטין, על 5 דקות יותר. למעלה עם גבינת פרמזן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
FarfalleFarfalle
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ל-1 אננסל-1 אננס
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה