כרוב ופסטה נקניק מעושן
כרוב ופסטה נקניק מעושן דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פסטה farfalle, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק מעושן וכרוב, נקניק מעושן וכרוב מטוגן, ו מרק כרוב עם נקניק מעושן.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את פסטת עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את השום, שמן זית וכרוב; מתבלים במלח ופלפל; מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות. מערבבים את הנקניק ואת הפסטה עניבת פרפר; לבשל עד מחומם לחלוטין, על 5 דקות יותר. למעלה עם גבינת פרמזן ומגישים מיד.