כרוב ירוק מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקרם ירקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כרוב ירוק מוקרם, כרוב ירוק מוקרם, ו קמחי מוקרם כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
Blanch ירקות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר ומתחיל לרכך, 3-4 דקות.
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר. תתייבש.
מחממים שמן בסיר כבד גדול על חום בינוני.
הוסף בייקון ומבשל עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא פריך, 5-7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז; להפריש.
מסננים את כל אבל 3 כפות טפטוף בייקון מ סיר, הוספת חמאה במידת הצורך למדוד 3 כפות
להוסיף שאלוט; לבשל על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ופפריקה; מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות.
להקציף חלב ושמנת; להביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. מערבבים בירוק; להפחית את החום לנמוך. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים הם מכרז רוטב מתעבה, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים ירקות מוקרמים למנה; מקשטים עם בייקון שמור.