כרוב כבוש של נני פליי עם כרוב מטוגן ואטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1220 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אטריות ביצים, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו סטייקים פרוסים עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה מטוגנים בצל, כרוב אדום מתובל, טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, ו בשר מטוגן על אטריות ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום, חומץ יין לבן, מי יין לבנים, ציפורן, פלפל, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים, ומבשלים 1 1/2 שעות, הופכים בשר, מכסים מחדש, ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות יותר עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
מלח ופלפל
פלפל
עלי דפנה
יין לבן
פטרוזיליה
גזר
סלרי
ציפורן
שום
בצל
טימין
מים
בשר
3
להעביר מגש גדול ולשמור חם. מסננים בישול נוזלי לתוך קערה, להסיר 1/2 כוס לשמש כרוב מטוגן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים חמאה בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני, מקציפים בקמח ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
5
לטאטא בבישול נוזלי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מערבבים בג ' ינג ' ים ודבש, לפי הטעם. לגלף בשר על השולחן (לא דק מדי או פרוסות יתפוררו) ומגישים עם שפע של רוטב. או לגלף במטבח, לארגן פרוסות חופפות מעט על מגש, ויוצקים חלק מהרוטב במרכז; להעביר את השאר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
רוטב
דבש
בשר
7
מגישים עם כרוב מטוגן ואטריות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
פסטה
8
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
10
מוסיפים את הכרוב, בישול נוזלי ויין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומבשלים עד הכרוב הוא נבול, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרוב
יין
11
מבשלים את האטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מסננים היטב, לחזור למחבת, לזרוק עם חמאה ופטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.