כרובית אסייתית
כרובית אסייתית דורשת בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 62 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. תמורת 73 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. אם יש לך חמאה, עמילן תירס, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור תוספת זולה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: כנפי כרובית אסייתית, אורז מטוגן כרובית אסייתית ואורז מטוגן כרובית אסייתית.
הוראות
מניחים כרובית בכלי המתאים למיקרוגל.
מוסיפים 1 כף מים קרים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 4-1/2 עד 5-1/2 דקות או עד לריכוך; מסננים ומניחים בצד.
ב-1-Qt. קערה מתאימה למיקרוגל, משלבים את הסלרי, הבצל, הפטרוזיליה והחמאה. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1 עד 1-1/2 דקות או עד שהירקות רכים.
בקערה קטנה מערבבים מים חמים וחמין עד להמסה.
מערבבים את עמילן התירס ושאר המים הקרים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים רוטב סויה, פלפל וחמין; לערבב היטב. מערבבים לתוך תערובת הסלרי. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בעוצמה של 70% למשך 2-3 דקות או עד שהרוטב מגיע לרתיחה, תוך ערבוב לאחר כל דקה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את Gramona La Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo