כרובית קלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, כרובית קלויה & שום קלוי עם בצל פנינה, ו כרובית קלויה & 16 שיני שום קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לפרק את הכרובית לפרחים גדולים ולחתוך את הגבעולים העבים. הגדר את חתיכות כרובית בצד גזע למטה בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
יוצקים את היין ואת המרק לתוך המנה ולטפטף שמן זית על הכרובית.
מפזרים את האורגנו, מלח ופלפל, לפי הטעם. לפזר את השום על הכל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים עד למכרז, כ -30 דקות. הפרח צריך להתפרק אם אתה לתקוע אותם עם האצבע שלך.
בינתיים, מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה קצוצה, ושמן זית כף יחד בקערה קטנה. כאשר הכרובית רכה, מפזרים את פירור הלחם ומערבבים את הגבינה על הפרחים ומניחים את המנה, חשופה, חזרה לתנור עד שהציפוי מושח, כ -15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.