כרובית שמנת עם מרק ג'ינג'ר
כרובית שמנת עם מרק ג'ינג'ר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, חצי וחצי, מקשטים: צדפה צרובה ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו כרובית קארי ומרק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מוסיפים כרובית, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז לעתים קרובות יותר, עד שהירקות מתחילים להפוך לחום זהוב, 7 עד 8 דקות.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, כורכום, זעפרן ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד כרובית הוא במכרז, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.