כריך אמנון עשב לימון בגריל
כריך אמנון עשב לימון גריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 244 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 2575 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחמניות, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לימון, שום ועשב אמנון, אמנון מצופה עשב עם לימון, ו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב.
הוראות
מניחים את הפילה במחבת גדולה או צלחת ומברשת עם חמאה משני הצדדים.
מוסיפים גם אבקת שום, מלח, פלפל לימון, פטרוזיליה ופלפל משני הצדדים. עבור דגים קשים יותר, להשתמש פחות חמאה (עשוי מעט להתפשר טעם).
מניחים פרוסת לימון על כל פילה ושופכים מיץ לימון על פילה.לעטוף את כל פילה בנייר כסף וגריל 7-12 דקות בהתאם לרמות חום של הגריל שלך. אני ממליץ להשתמש בגריל של ג ' ורג ' פורמן לתוצאות הטובות ביותר.פרוסת פילה במחצית כ 4-5 דקות תוך צלייה כדי להבטיח שהם מבשלים ביסודיות.
מניחים פילה על לחמניה קלויה מעט ולהוסיף עגבניות, בצל, חסה ומיונז או רוטב זפת. תהנו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.