מתכון כריך יהודי בריסקט עם Mozzarellan מעושן וסלט כרוב אדום יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בסביבה 3 שעות ו-55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1757 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מוצרלה, מלח כשר ופלפל, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כריך דגים בגריל עם כרוב כרוב, ו כתף חזיר מעושנת איטית עם סלט כרוב נאפה ופרסקו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מפזרים את חזה הבקר בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר מבוסס כבד על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
הוסף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
מוסיפים את חזה הבקר וצורב מכל הצדדים עד חום זהוב עמוק, 10 עד 12 דקות.
7
הסר את חזה הבקר והנח בצד.
8
מוסיפים את השום, סלרי, גזר ובצל ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות. Deglaze הסיר עם היין ולתת להתבשל, על 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכפית עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את המניה, רוזמרין, עלי דפנה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
גזר
סלרי
שום
בצל
מלאי
טימין
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
9
מוסיף את חזה הבקר בחזרה לסיר שומן בצד למעלה, לכסות ולצלות בתנור עד בריסקט הוא מזלג מכרז, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, על 15 דקות. מסננים את הירקות ולרפרף את חלק השומן העודף ושומרים את jus. חותכים את העטינים דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
דגנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
לטאטא את המיונז והחרדל עד מעורבב היטב בקערה קטנה. למרוח את החלק העליון של לחמניות עם תערובת מיונז בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
חרדל
גלול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מניחים את המוצרלה על החלק התחתון של הלחמניות, ערימה גבוהה עם חזה חזה ומצקת את jus מעל. למעלה עם כרוב כרוב אדום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדום
מוצרלה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מצקת
13
לטאטא את מיץ לימון, חומץ וסוכר בקערה בינונית. תוך לטאטא, לאט להוסיף את השמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
מוסיפים את פלפל הדובדבן, שאלוט וכרוב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במקרר עד שאתם מוכנים להגיש.