כריך גבינה בגריל עם ריבת בצל אדומה
כריך גבינה בגריל עם ריבת בצל אדומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1293 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, gorgonzola, לחם כפרי פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. וזה טוב. מתכונים דומים: טוסט הגבינה של קריסטן וכריך בצל אדום, בצל צ'אטני טוסט גבינה כריך, ו טוסט גבינה בצל צרפתי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך שקוף על 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את הסוכר, חומץ יין אדום ו 3 כפות מים ומבשלים עד הנוזל מצטמצם לחלוטין הבצל הם קרמל, על 10 דקות. תניח בצד.
חמאה בצד החיצוני של כל פרוסת לחם ולסדר, צד חמאה למטה, על מחבת סדין. שים 1 חתיכת טלג ' יו על פרוסת לחם החמאה, ואז חתיכה של Gorgonzola. למעלה עם כף גדושה של ריבת הבצל, ועוד פרוסה של הטלג ' יו. כסה אותה בעוד פרוסת לחם. חזור עם שאר החומרים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מכניסים את הכריכים למחבת ומבשלים עד הלחם קלוי וזהב וגבינה נמס, כ 4 דקות לכל צד. חותכים כל כריך לשניים ומגישים.