כריך גלידת שוקולד כפול
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 541 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם קמח מאפה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, איך להכין כריך גלידה טרופית, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב 5 ליטר, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קקאו. באמצעות מצורף ההנעה, להוסיף את החמאה ומערבבים רק עד בשילוב. לשלב את סירופ תירס וביצים.
מוסיף את השוקולד חלב ומערבבים רק עד מעורבב.
צנן את הבצק במקרר לפחות 1 שעה כדי המשרד. באמצעות סקופ 1 1/2 אונקיה, חלק את הבצק על מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף.
אופים את העוגיות במשך 12 עד 15 דקות. מגניב להקפיא את העוגיות.
ממלאים את העוגיות עם גלידה ומגישים מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "