כריך טורקיה עם סלסה אננס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריך הודו עם סלסן אננס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 549 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם לחם, כוסברה, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקי הודו קייג'ון עם סלסת אננס, כריך אננס דק בולגוגי (כריך עוף מנגל אננס חריף קוריאני), ו כריך אננס דק בולגוגי (כריך עוף מנגל אננס חריף קוריאני).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את האננס, העגבניות, הבצל והכוסברה; מניחים בצד.
חותכים לחם לשניים אופקית; מניחים צדדים חתוכים כלפי מעלה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 350 דקות במשך 4-5 דקות או עד קלוי; הסר את החצי העליון מהתבנית.
שכבה חצי תחתון עם הודו וגבינה.
אופים 10-13 דקות יותר או עד שהודו מחומם והגבינה נמסה.
בינתיים, שלבו את מרכיבי האיולי בקערה קטנה. מורחים בזהירות על גבינה; למעלה עם סלסה. החלף לחם העליון; לחתוך לשש פרוסות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פיטי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.