קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

כריך טורקיה עם סלסה אננס

כריך טורקיה עם סלסה אננס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריך הודו עם סלסן אננס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 549 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם לחם, כוסברה, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקי הודו קייג'ון עם סלסת אננס, כריך אננס דק בולגוגי (כריך עוף מנגל אננס חריף קוריאני), ו כריך אננס דק בולגוגי (כריך עוף מנגל אננס חריף קוריאני).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את האננס, העגבניות, הבצל והכוסברה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים לחם לשניים אופקית; מניחים צדדים חתוכים כלפי מעלה על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בחום של 350 דקות במשך 4-5 דקות או עד קלוי; הסר את החצי העליון מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
שכבה חצי תחתון עם הודו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
אופים 10-13 דקות יותר או עד שהודו מחומם והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, שלבו את מרכיבי האיולי בקערה קטנה. מורחים בזהירות על גבינה; למעלה עם סלסה. החלף לחם העליון; לחתוך לשש פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
איוליאיולי
לחםלחם
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז פיטי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.