כריך קובני לחוץ עם חמאת דיז'ון שום
כריך קובני לחוץ עם שום חמאת דיז'ון דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 30%, וזה די גרוע. נסו כריך חזיר לחוץ" בארבה-קובני", כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים קובניים לחוצים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת חמאה, הסר עור נייר לבן מראש השום (לא לקלף או להפריד את הציפורן); מזלפים שמן. לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך שעה 1; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. מחק עורות.
שלב עיסת שום, חרדל וחמאה בקערה קטנה; מניחים בצד.
כדי להכין כריכים, לגרוף את החלק הפנימי של חצאי רול, משאיר פגז 1/2 אינץ'.
מורחים כ -2 כפיות חמאת שום על דפנות חתוכות של חצאים עליונים ותחתונים של כל גליל. מסדרים חמוצים, הודו, חזיר וגבינה באופן שווה על חצאי הלחמניות התחתונות; למעלה עם חצאים עליונים.
מחממים מחבת גריל ללא מקל על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
הניחו מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים, ולחצו בעדינות כדי לשטח. צולים 4 דקות מכל צד או עד שהגבינה נמסה ולחם קלוי. חזור על התהליך עם 2 כריכים הנותרים.
חותכים את הכריכים לחצי באלכסון, ומגישים מיד.