כריכי גלידת צ'יפס
כריכי גלידת שרי-צ'יפס עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו דובדבנים, חלב, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו אתגר דובדבן 10 קילו: גלידת שוקולד צ'יפס דובדבן, כריכי גלידת שוקולד-דובדבן, ו כריכי גלידת דובדבן מרשינו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מבשלים ומערבבים את החלב, הסוכר והמלח עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת ווניל.
מעבירים לקערה; מקררים עד לצינון.
קו א '13 אינץ'. איקס 9-ב. מחבת עם נייר שעווה; מניחים בצד. ממלאים גליל מקפיא גלידה בתערובת חלב; להקפיא לפי הוראות היצרן. מערבבים פנימה דובדבנים ושוקולד צ ' יפס.
מורחים לתבנית מוכנה; מכסים ומקפיאים למשך הלילה.
חותכים או שוברים פצפוצי גרהם לשניים. בעזרת נייר שעווה, הרם גלידה מהתבנית; מחק נייר שעווה.
חותכים גלידה לריבועים בגודל זהה לחצאי קרקר גרהם; מניחים גלידה בין חצאי קרקר. עוטפים כריכים בניילון. מקפיאים עד להגשה.