כריכי גלידת שוקולד-מנטה קלים
כריכי גלידת שוקולד-מנטה קלים דורשים על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם עוגיות שוקולד צ'ואי, עוגיות שוקולד ממולאות בטעם מנטה ושמנת, גלידת ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריכי גלידת שוקולד-מנטה קלים, כריכי גלידת שוקולד-מנטה, ו כריכי גלידת שוקולד-מנטה.
הוראות
מערבבים יחד גלידה רכה חתיכות עוגיות כריך. להקפיא 30 דקות.
מורחים גלידה באופן שווה על צד 1 של 5 עוגיות לעיסה גדולות; העליון עם עוגיות לעיסה גדולות שנותרו.
מניחים שקיות פלסטיק או נייר שעווה, להקפיא לפחות 1 שעה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו עוגיות שוקולד סנדוויץ 'שוקולד Oreo Double Delight' N קרם שוקולד Oreo ו Archway מקורי עוגיות שוקולד קקאו הולנדי.
כריכי גלידת פקאן חמאה: להשמיט עוגיות סנדוויץ ' עם נענע ושמנת. תחליף 2 ליטרים חמאת פקאן גלידת וניל 1 (75 אונקיה) חבילה גדולה עוגיות סוכר לעיס לעוגיות שוקולד לעיס. המשך לפי ההוראות.
גלידת מוקה-שקדים-פאדג 'גלידת סנדוויצ' ים: להשמיט עוגיות שוקולד ממולא בטעם מנטה ושמנת. תחליף 2 כוסות גלידה בטעם מוקה עם שקדים מצופים שוקולד לגלידת וניל. המשך לפי ההוראות. הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קפה סטארבקס גלידה שקדים.
שיבולת שועל-רום-צימוקים גלידת כריכים: להשמיט עוגיות סנדוויץ ' עם נענע ושמנת. תחליף 1 (75 אונקיה) חבילה גדולה, עוגיות שיבולת שועל לעיסה עבור עוגיות שוקולד לעיסה.
יוצקים 1/4 כוס רום כהה מעל 1/2 כוס צימוקים זהובים; בואו לעמוד 2 שעות.
מסננים ומשליכים רום. מערבבים רום צימוקים לתוך גלידה רכה, ולהמשיך לפי ההוראות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "