בייקון שוויצרי ריבועים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריבועי בייקון שוויצרים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 339 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, ביסקוויט/תערובת אפייה, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו בייקון שוויצרי ריבועים, ריבועי תפוחי אדמה שוויצריים, ו ריבועי בצק עלים שוויצרי ובשר חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת הביסקוויטים והמים. הופכים למשטח מקומח; ללוש 10 פעמים.
להתגלגל לתוך 14 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מניחים בתחתית ו-1/2 אינץ'. את הצדדים של משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מסדרים גבינה על בצק.
מפזרים בייקון. בקערה גדולה מקציפים ביצים, חלב ואבקת בצל; יוצקים מעל בייקון.
אופים בחום של 425 ניתנים להזרקה למשך 15-18 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
חותכים לריבועים; מגישים מיד.