קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

פיצול אפונה ומרק חזיר אני

פיצול אפונה ומרק חזיר אני
פיצול פאן ומרק חזיר אני לוקח על 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . אם יש לכם אפונה, בצל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 590 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 100%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק חזיר מעושן אפונה מפוצלת ואפונה ירוקה, מרק חזיר מפוצל, ו מרק אפונה מפוצל עם חזיר.

הוראות

1
בסיר בינוני מטגנים בצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את האפונה המפוצלת, עצם החזיר ומספיק מים לכיסוי החומרים; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
עצם חזירעצם חזיר
מיםמים
3
מכסים ומבשלים עד שלא נותרו אפונה, רק נוזל ירוק, 2 שעות. בזמן שהוא מתבשל, בדוק אם המים התאדו. יתכן שתצטרך להוסיף עוד מים כשהמרק ממשיך להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפונהאפונה
מרקמרק
4
לאחר המרק הוא מסיר נוזל ירוק מהאש, ולתת לעמוד כך שהוא יסמיך. לאחר מעובה ייתכן שיהיה עליך לחמם דרך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק

ציוד