כריכי דגים בפירורי לחם עם רוטב טרטר מנטה-Caper עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 499 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, panko, בצל וידאליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/8 כפית פלפל. תניח בצד את רוטב הטרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים בצל ומי קרח; להשרות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
20 פרוסות זוקיני דקות
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מפזרים הנותרים 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
6
מניחים קמח בצלחת רדודה; מניחים חלבונים ביצה בצלחת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
7
שים את פאנקו במקום אחר. לדלות את שני הצדדים של דגים בקמח; לטבול ביצה לבן, לדלות בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף דגים למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים דגים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מורחים על 4 כפיות תערובת מנטה על המחצית התחתונה של כל לחמניה. למעלה כל אחד עם פילה דגים 1. מסדרים בצל באופן שווה על פני דגים; למעלה עם 2 פרוסות עגבניות וחצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.