קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

כריכי דגים עם סלט חלפיניו

כריכי דגים עם סלט חלפיניו
כריכי דגים עם חלפיניו סלט כרוב הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן בוטנים, בצל ירוק, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריכי חזיר עם סלט כוסברה-Jalapeno, טאקו דגים בגריל עם Jalapeño-כרוב כרוב, ו כריכי דג מטוגן עם עגבניות חלפיניו-ממוסמר.

הוראות

1
שים את החלב בקערה בינונית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הדגים ומניחים בצד להשרות עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
שים את קמח התירס בתבנית אפייה והוסף 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מערבבים את הבצלונים, מיונז, חרדל, jalapenos ו 1/2 כף מיץ כבישה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצל ירוקבצל ירוק
חרדלחרדל
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים כ-2 אינץ ' שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
6
הסר 2 פילה מן החלב, לנער את העודף, לדלות בקמח תירס למעיל. בזהירות להנמיך לתוך השמן ומטגנים עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח. חזור עם שאר הפילה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
לזרוק את החסה עם רוטב חלפיניו ומתבלים עם מלח, פלפל ומיץ כבישה יותר, אם תרצה. מחלקים את הדגים וסלט בין הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
חסהחסה
פלפלפלפל
מיץמיץ
גלולגלול
דגיםדגים
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.