קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריכי חצילים אפויים

כריכי חצילים אפויים
כריכי חצילים אפויים דורשים על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך פלפל קאיין, סלמי, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו כריכי חצילים אפויים, כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים ביצים בקערה קטנה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין בצלחת רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
יוצקים פירורי לחם בעוד מנה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
5
למעלה פרוסה אחת של חצילים עם 1/4 פרוסה גבינת פרובולון, 3 פרוסות סלמי, ו 1/4 פרוסה גבינת פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חצילחציל
סלאמיסלאמי
6
מניחים פרוסת חצילים בגודל שווה על גבי. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו, גבינה, סלמי.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
גבינהגבינה
סלאמיסלאמי
7
בעדינות לחץ על כל כריך חצילים לתוך קמח מתובל מעיל; לנער את עודף. לטבול את שני הצדדים של כל כריך לתוך ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
8
מניחים על תבנית אפייה מוכנה בזמן שאתה לחם את כריכי חצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
טפטוף 1 כפית שמן זית במעגל על 3 אינץ ' קוטר על הנייר; מקום כריך חצילים בפירורי לחם על האזור משומן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
מפזרים על 1 כפית פרמזן-גבינת רג ' יאנו על הכריך. חזור עם הנותרים 3 כריכים, טפטוף שטח על נייר עם שמן זית, הצבת כריך על השמן, ציפוי עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
טפטוף צמרות של כל כריך עם 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפוך כריכים ומפזרים 1 כפית גבינת פרמזן-רג ' יאנו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים עד השחמה וסכין קיצוץ מוסיף בקלות לתוך החצילים, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.