כריכי חצילים אפויים
כריכי חצילים אפויים דורשים על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך פלפל קאיין, סלמי, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו כריכי חצילים אפויים, כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מקציפים ביצים בקערה קטנה ורדודה.
מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין בצלחת רדודה גדולה.
יוצקים פירורי לחם בעוד מנה רדודה גדולה.
למעלה פרוסה אחת של חצילים עם 1/4 פרוסה גבינת פרובולון, 3 פרוסות סלמי, ו 1/4 פרוסה גבינת פרובולון.
מניחים פרוסת חצילים בגודל שווה על גבי. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו, גבינה, סלמי.
בעדינות לחץ על כל כריך חצילים לתוך קמח מתובל מעיל; לנער את עודף. לטבול את שני הצדדים של כל כריך לתוך ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה בזמן שאתה לחם את כריכי חצילים הנותרים.
טפטוף 1 כפית שמן זית במעגל על 3 אינץ ' קוטר על הנייר; מקום כריך חצילים בפירורי לחם על האזור משומן.
מפזרים על 1 כפית פרמזן-גבינת רג ' יאנו על הכריך. חזור עם הנותרים 3 כריכים, טפטוף שטח על נייר עם שמן זית, הצבת כריך על השמן, ציפוי עם גבינת פרמזן.
טפטוף צמרות של כל כריך עם 1 כפית שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפוך כריכים ומפזרים 1 כפית גבינת פרמזן-רג ' יאנו על גבי.
אופים עד השחמה וסכין קיצוץ מוסיף בקלות לתוך החצילים, 8 עד 10 דקות יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.