כריכי שרבוט אגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי שרבוט ביצה. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חזיר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי שרבוט אגי, עוגות שרבוט, ו עוגיות ארנב שרבוט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
חותכים חור במרכז כל פרוסת לחם עם חותך עוגיות עגול או שולי כוס.
מניחים את הלחם למחבת החמה, לפצח ביצה אחת לתוך החור של כל פרוסת לחם, לשבור את החלמון ומבשלים עד הלבן הוא אטום בעיקר. הפוך את פרוסות הלחם. צור חצאי כריך על ידי ציפוי כל חתיכת לחם עם 1 פרוסת גבינה, פרוסת בשר חזיר, ואז עוד פרוסת גבינה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהביצים מוגדרות במלואן; מסירים מהמחבת.
להכין שני כריכים על ידי הרכבת החצאים.
מניחים על צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה עד הגבינה נמסה באופן מלא, 30 עד 45 שניות.