כרישה מטוגנת
המתכון כרישה מטוגנת יכול להתבצע בערך 1 שעה. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם עלה דפנה, שן שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 526 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: כרישה מטוגנת, כרישה מטוגנת, ו כרישה מטוגנת.
הוראות
חותכים את הקצוות של כרישה עד שאתה מקבל את השוק; קצת חלק ירוק בהיר הוא בסדר, אבל לא יותר מדי ממנו. אם אתה רוצה, אתה יכול לשמור את החלק בשימוש של כרישה במקפיא להכנת המניה מאוחר יותר.
חותכים דרך השוק של כרישה לאורכו עד שאתה מגיע לסוף השורש-לא לחתוך את השורש עדיין. לנקות את הכרישה מתחת למים זורמים קרים, כמו כרישה הם בדרך כלל מלוכלכים. לאחר כרישה הם ללא כל לכלוך או חצץ, לחתוך דרך השורש לעשות שתי חתיכות ארוכות של כרישה. (ראה כיצד לנקות כרישה עבור תמונות ועוד פרטים על ניקוי כרישה.)
לבשל כרישה ושום בחמאה: לקבל מחבת sauté גדול מספיק כדי להחזיק את הכרישה בשכבה אחת ולחמם את החמאה בו על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמס ומתחיל קצף, להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את השום טחון ולאחר מכן כרישה, לחתוך את הצד.
מבשלים 1-2 דקות, רק כדי לקבל אותם קצת השחמה ולתת את החמאה להיכנס הכרישה.
הפוך ומפזרים מלח, ואז לבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מבשלים עם יין, עלה דפנה, סוכר, טימין, מלח: להפוך את הכרישה בחזרה על כך בצד לחתוך הוא למטה, מפזרים את הכרישה עם הסוכר, עלי הקורנית ומגע יותר מלח.
מוסיפים את היין הלבן עם עלה המפרץ ומביאים לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים 35-45 דקות על אש בינונית-נמוכה.
להפחית צמות נוזל: כאשר כרישה הם רכים מספיק כך להב סכין חודר אותם בקלות, לחשוף את הסיר ולהביא את צלימת נוזל לרתיחה מתגלגל.
בואו זה להפחית בחצי, ולאחר מכן לכבות את החום.
מוסיפים את הפטרוזיליה, מסובבים ומגישים.