כרישה צבועה ברוטב אגוזי לוז
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. נסו חזה פסיון מבושל איטי עם כרישה גרידל ו Mus כבוש, חסילונים עם חמאת אגוזים, ו סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את הכרישה במחבת רחבה, lidded, כך שהם לא יותר מ 2 כרישה עמוק בכל נקודה, ואז לשפוך מעל מספיק מים רותחים כדי לכסות. מכסים את המחבת ומבשלים 4-6 דקות עד רק במכרז.
ניקוז, לרענן במים קרים, ואז לנקז שוב. עכשיו להפריש עד שאתה מוכן לשרת.
Whizz האגוזים במעבד מזון עד קצוץ דק אבל לא אבקתי, או קוצצים ביד.
מערבבים עם שמן, מיצי הדר וחומץ. עונה היטב.
כדי לשרת, לחמם מחבת או מחבת ולזרוק את הכרישה בקצת שמן. אצוות מחבת במשך 1 דקות בכל צד עד חרוך מעט התחמם, ואז לשים על 4 צלחות. מערבבים את הפטרוזיליה לתוך רוטב אגוזים, כף מעל לשרת.