מינסטרונה לבבית ובריאה של 3 שעועית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק מינסטרונה לבבי ובריא, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בצד או מכינים את הציר והעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן
3
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הפרושוטו ומערבבים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי, הגזר, השום ופלפל הצ ' ילי, מתבלים במלח ופלפל. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה, הוסף אותם כאן. אם אתם משתמשים בפסטה, חממו סיר מים בינוני שני לרתיחה לפסטה ובשלו לפי הוראות החבילה לאל דנטה. מצננים את הפסטה ומזלפים נגיעה של שמן זית כתית מעולה. מכסים ומאחסנים בנפרד מהמרק. מכסים את המחבת ומזיעים את הירקות 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מוסיפים את שעועית הקנליני, שעועית הגרבנזו, הציר המוכן והעגבניות המוכנות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים את המרק לבועה, ואז מכבים את האש ומצננים את המרק. אחסן את המרק במקרר לארוחה מקדימה.
מניחים את המרק על אש בינונית-גבוהה. פריך את הלחם בתנור חם. כשהמרק מגיע לרתיחה מערבבים פנימה את הפסטה המבושלת, האסקרול ומעט גרידת לימון. מכבים את האש כשהפסטה מתחממת.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור העשבים, הבצל, הסלרי, הגזר, קליפת הלימון, עלי הדפנה, ציר העוף והמים לסיר ומביאים לבועה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשב, וירקות עם כף מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה או ניירות אפייה בשכבה אחת. מפזרים את השום בין העגבניות, מתלבשים בשמן זית כתית מעולה לציפוי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות והקליפות מתפצלות ומתחילות לחרוך, בערך 30 דקות. מצננים את העגבניות עד שהן קרירות מספיק כדי לטפל ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מניחים את העגבניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.