קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה
מינסטרונה לבבית ובריאה של 3 שעועית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק מינסטרונה לבבי ובריא, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בצד או מכינים את הציר והעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הפרושוטו ומערבבים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי, הגזר, השום ופלפל הצ ' ילי, מתבלים במלח ופלפל. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה, הוסף אותם כאן. אם אתם משתמשים בפסטה, חממו סיר מים בינוני שני לרתיחה לפסטה ובשלו לפי הוראות החבילה לאל דנטה. מצננים את הפסטה ומזלפים נגיעה של שמן זית כתית מעולה. מכסים ומאחסנים בנפרד מהמרק. מכסים את המחבת ומזיעים את הירקות 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את שעועית הקנליני, שעועית הגרבנזו, הציר המוכן והעגבניות המוכנות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים את המרק לבועה, ואז מכבים את האש ומצננים את המרק. אחסן את המרק במקרר לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1
מניחים את המרק על אש בינונית-גבוהה. פריך את הלחם בתנור חם. כשהמרק מגיע לרתיחה מערבבים פנימה את הפסטה המבושלת, האסקרול ומעט גרידת לימון. מכבים את האש כשהפסטה מתחממת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אסקרולאסקרול
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעליהם גבינה, טפטוף שמן זית כתית מעולה ולחם פריך לצד למיפוי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
לחם פריךלחם פריך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור העשבים, הבצל, הסלרי, הגזר, קליפת הלימון, עלי הדפנה, ציר העוף והמים לסיר ומביאים לבועה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשב, וירקות עם כף מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה או ניירות אפייה בשכבה אחת. מפזרים את השום בין העגבניות, מתלבשים בשמן זית כתית מעולה לציפוי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות והקליפות מתפצלות ומתחילות לחרוך, בערך 30 דקות. מצננים את העגבניות עד שהן קרירות מספיק כדי לטפל ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מניחים את העגבניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית קנליני, מנוקזתשעועית קנליני, מנוקזת155-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט5-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט2גזר, קלופים וקצוצים דקגזר, קלופים וקצוצים דק2גזר, פרוס בזוויתגזר, פרוס בזווית2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, פרוס בזוויתסלרי, פרוס בזווית1ראש קטןאסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורראסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם חם וקרום למיפוילחם חם וקרום למיפוי2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליששעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליש1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףכמה שום, כתושכמה שום, כתוש1קליפה קלופה של לימוןקליפה קלופה של לימון4ריבס, קצוץ טרי או קפואגרידת לימוןגרידת לימון2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוףשמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלישמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלי1בצל, קצוץבצל, קצוץ1בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פרמזן, מגורדת, לציפויגבינת פרמזן, מגורדת, לציפוי1גדולרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הצילרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הציל24larges24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנהתפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנה1אינצ ' יםפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובהפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובה1פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1sprigצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשורצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשור3בצל צהוב בינוני, קצוץ12 כוסות מים12 כוסות מים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.