לביבות הן חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו לביבות, הלביבות הטובות ביותר, ו לביבות Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה מגורדים בקערה גדולה או מיכל מזון בטוח אחר, למלא אותו במים, ולאחר מכן להתאמץ. חזור על תהליך שטיפה זה 2 או 3 פעמים עד המים פועל ברור, ואז לנקז את תפוחי האדמה, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את תפוחי האדמה שטופים בצל מגורד בקערה גדולה ומערבבים אותם יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את ארוחת המצות ומערבבים יחד, ואז מוסיפים את העירית. לבסוף, להוסיף את הביצים ולעסות אותם לתוך תערובת תפוחי אדמה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוחה מצה
עירית
תפוח אדמה
ביצה
4
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
5
חום 2 עד 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות כך הלביבות אינן צפופות במחבת, לקחת חלק בגודל כדור גולף של תערובת תפוחי אדמה, לשטח אותו בין כפות הידיים שלך, ולהוסיף אותו למחבת. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מבשלים את הלביבות עד שהן פריכות וחומות בקצוות, כ -3 דקות; ואז הופכים ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב פריך ועמוק בכל רחבי ועדיין רך בפנים.
7
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת או גיליון אפייה. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, הוספת כף או כך של שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
8
עבור הלביבות שורש סלרי-גזר לבן: בצע את ההוראות עבור גרסת תפוחי האדמה, החלפת שורש סלרי גזר לבן עבור תפוחי אדמה (ודילוג על שלב השטיפה בהתחלה) ולהחליף את הפטרוזיליה עבור עירית.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
גזר לבן
תפוח אדמה
פטרוזיליה
עירית
1
חותכים את הסקווש לחתיכות ולהעביר אותם דרך הדיסק הצורם של מעבד מזון. לאחר מכן בצע את ההוראות עבור גרסת תפוחי האדמה, החלפת הדלעת לתפוחי האדמה (ודילוג על שלב השטיפה בהתחלה) ולהחליף את המרווה עבור עירית, ובישול הלביבות מעט יותר מעל חום נמוך מעט (כ 4 דקות בצד הראשון ו 3 דקות בצד השני על חום בינוני-נמוך).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
עירית
סקווש
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
אתה יכול לחמם את הלביבות בתנור 450 מעלות F ב 3 עד 4 דקות.