לביבות בטטה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין פריטס בטטה בבית. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 56 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. מתאים ל-18 ומחירו 11 סנט למנה מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. 235 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, שמן תירס, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 24%, המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: פריטות בטטה פריטות, לביבות בטטה – 3 נקודות, ופריטי בטטה וכרישה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים בערך 3 סנטימטרים של שמן בסיר כבד עמוק, מצויד במדחום לטיגון עמוק, ל-365 מעלות F.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הריקוטה, הסוכר, המלח והפלפל, לפי הטעם, במיקסר ידני עד לקבלת מרקם חלק. מקפלים פנימה את הקמח, מעט בכל פעם, רק עד לאיחוד.
עובדים בקבוצות כדי להימנע מקריסת הסיר, זרוק כפיות גדושות מהבלילה לתוך השמן החם. מטגנים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך להשחמה אחידה, בערך 1 עד 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפדרים בסוכר קונדיטורים וקורט מלח. מסדרים אותם על כלי הגשה ונהנים!
הערת טבח: הקפד לתת לשמן לחזור ל-365 מעלות F בין מנות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה וכפופים לתקופת יישון מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים - ואחת לשנה - הבקבוקים ביישון נתונים לטכניקת ה- déplacé, הכוללת ניעור הבקבוקים על מנת להומוג את השמרים ולקבל מיצוי גדול יותר מבחינת פוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, על פני יותר מ- 48 חודשי הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב חיוור, גוונים זהובים בהירים, וברק מדהים, כמו גם זרים מעניינים, מורכבים ועוצמתיים. תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו-20% Parellada