לביבות פריך עם קונפי עוף וביצים
המתכון לביבות פריך עם קונפי עוף וביצים יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאת תפוחים, אבקת אפייה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קונפי עוף פריך, לביבות תפוחי אדמה ביצי בנדיקט, ו טוסט עם קונפי שום ירוק וביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ומגררים תפוחי אדמה ובצל. "אל תשתמש במעבד מזון לאף אחד מהם", אומר ג ' זינסקי. "יותר מדי מים יצאו וזה יהיה בלגן."
מערבבים תפוח אדמה מגורר עם בצל, ואז לנקז היטב במסננת על 5 דקות, הקשה מדי פעם כדי להסיר נוזל.
בינתיים, מערבבים שמנת חמוצה עם גרידה, מיץ וקורט של מלח ופלפל. לְצַנֵן.
לטאטא יחד 2 ביצים, פירורי לחם, 1 1/2 כפית. מלח, אבקת האפייה, וקורט פלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה סחוט ומערבבים לשלב.
חום 2 כף. שומן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. טופס תערובת לקציצות, באמצעות כ 1/4 כוס התערובת עבור כל, לסחוט בעדינות לגרש עודף נוזל. "אתה לא רוצה לסחוט את כל הטעם מתוך זה."מטגנים קציצות כפי שאתה לעצב אותם, עובד בקבוצות של
הוסף 2 כפות. שומן לכל אצווה נוספת ומבשלים קציצות עד חום זהוב עמוק, מפנה פעם אחת, 5 עד 7 דקות לכל אצווה. "אתה יכול ללחוץ אותם בעדינות עם מרית כדי להפוך אותם עוד יותר רזה, כך שהם מקבלים פריך לאורך כל הדרך."
להעביר לביבות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ולהתחמם בתנור עד שכולם מטוגנים.
בינתיים, לבשל 8 ביצים כמו שאתה אוהב-מטוגן, מקושקשת, אפילו עלומה. עוף חם קונפי במיקרוגל (או במחבת עם ביצים). שים 2 ביצים על כל אחת מארבע צלחות ולהגדיר 3 לביבות לצד. למעלה כל לביבה עם תערובת שמנת חמוצה, 1/4 כוס קונפי מחומם, כפית קטנה של שימורי אגס, וקמצוץ של פטרוזיליה.
הפוך קדימה: תערובת שמנת חמוצה, 1 יום, מקורר; לביבות, כמה שעות (recrisp בתנור 220 לפני ההגשה).