לביבות תפוחי אדמה בסיסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה בסיסיות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 302 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור חנוכה. נסו לביבות תפוחי אדמה בסיסיות, לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט תפוחי אדמה בקערה ומערבבים ביסודיות.
מוסיפים תפוחי אדמה אחרונים, ומערבבים היטב מבלי לסחוט כדי לא לחלץ לחות. לעבוד מהר מאוד, כך שהם לא מקבלים זמן כדי לקבל דהוי.טופס קציצות בינוניות קטנות ולזרוק בשמן חם, או ירידה על ידי כפות.מטגנים עד הזהב, על 3 דקות בכל צד.להוציא ולנקז על מגבות נייר.הטוב ביותר מוגש מיד לאחר הטיגון, עם רוטב תפוחים, שמנת חמוצה טבעונית (להשתמש במתכון תוצרת בית מ Go חלב חינם עבור סויה חינם) או יוגורט סויה (להשתמש יוגורט מבוסס קוקוס עבור סויה חינם).