לביבות תפוחי אדמה פשוטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה פשוטות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך רסק תפוחים, אפיית תפוחי אדמה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה אפייה; לא לקלף. לגרוס תפוחי אדמה ובצל במעבד מזון; לנקז, לחיצה בין מגבות נייר.
מניחים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה; מערבבים ביצים ואת הבא 3 מרכיבים עד בשילוב.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה; שמן חום עד 35
לסחוט על תערובת תפוחי אדמה 1/4 כוס בחוזקה ביד כדי להסיר עודף נוזל; בזהירות טיפה לתוך שמן חם. פריי, בקבוצות, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
מניחים לביבות מנוקזות על מתלה תיל על נייר אלומיניום מצופה אפייה. להתחמם בתנור 200 עד 30 דקות.