זה הביא לך על ידי טעם של הבית. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לביבות קישואים תפוחי אדמה, לביבות קישואים ותפוחי אדמה, ו קישואים פריכים ולביבות תפוחי אדמה.
הוראות
1
במסננת או במסננת מסננים קישואים, סוחטים להסרת עודפי נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מניחים קישואים בקערה; מוסיפים תפוח אדמה ובצל. מערבבים פנימה את קמח התירס, הקמח, המלח והביצה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מצפים את תחתית המחבת בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים 2 כפות הבלילה. לחץ קלות כדי לשטח. מבשלים על אש בינונית עד להזהבה, כ 3-4 דקות מכל צד. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.