לביבות תפוחי אדמה קלאסיות
המתכון קלאסי לביבות תפוחי אדמה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מעט קינמון טחון, טימין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, ו לביבות תפוחי אדמה קלאסיות עם רסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה ובצל במסננת.
מסננים 30 דקות, לחיצה עם החלק האחורי של כף עד בקושי לח.
מערבבים תערובת תפוחי אדמה, קמח, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצה) בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל. כפית 1/4 תערובת תפוחי אדמה כוס רופף לתוך כוס מדידה יבשה.
יוצקים תערובת למחבת, ולשטח מעט. חזור על הליך 5 פעמים כדי ליצור 6 לביבות. סאוט 3 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר לביבות מהמחבת, ולשמור על חם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות שמן זית ותערובת תפוחי אדמה להניב סך 12 לביבות.
מערבבים רסק תפוחים וקינמון טחון בקערה.
מגישים רסק תפוחים עם לביבות.