עוף לבנים עם קוסקוס משמש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1203 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי כמון, מקלות קינמון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. מתכונים דומים: California Brick Chicken with משמש נענע Chimichurri, סלט עוף משמש קוסקוס, ו חזה עוף מזוגג משמש עם קוסקוס שקדים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
טוסט כמון, כוסברה וקינמון בסיר בינוני על אש נמוכה עד ריחני. במטחנת תבלינים נקייה או מטחנת קפה, לערבב תבלינים עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
קינמון
קפה
תבלינים
כמון
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את התבלינים הקלויים לקערה עם פפריקה וקיין. מתבלים במלח כשר. מערבבים בשמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
מיץ לימון
שמן זית
פלפל קאיין טחון
פפריקה
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הכינו את העוף על ידי פיצול אותו במורד הגב והסרת עמוד השדרה, עצם החזה ואת כלוב הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עצם
5
להניח את העוף החוצה שטוח ולשפשף את התבלינים מעורבב בכל רחבי. להשרות עד 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
תבלינים
לשפשף תיבול יבש
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה (או מחבת חסינת תנור כבדה אחרת) על אש בינונית-גבוהה. כאשר חם, להוסיף 2 ספירה של שמן זית כתית ומניחים את עור העוף בצד למטה במחבת. לכסות אותו עם מחבת ברזל יצוק שני (אתה יכול גם להשתמש לבנים מסורתיות יותר עטוף בנייר כסף) מיד כך העור אין זמן להתכווץ. להפחית את החום בינוני ומבשלים 10 עד 15 דקות עד העוף הוא חום זהוב ויש לו קרום נחמד. סיים לבשל בתנור במשך 20 עד 25 דקות נוספות. טמפרטורה פנימית בין הרגל לבין הירך צריך לרשום 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, כאשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
עוף שלם
קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
רדיד אלומיניום
תנור
8
מגישים עם רוטב יוגורט מנטה וקוסקוס משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב יוגורט
קוסקוס
משמש
מנטה
9
בעוד העוף מתבשל, מערבבים יוגורט, כוסברה, נענע, בצל ירוק, דבש, מיץ לימון, שמן זית כתית מעולה, ומלח ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר. תערובת עד תערובת משולבת באופן מלא ויש לו עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
בצל ירוק
מיץ לימון
עלי וגבעולי כוסברה
עוף שלם
יוגורט
דבש
מנטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
10
בסיר בינוני להוסיף 2 ספירה של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את הבצל האדום, משמשים ושקדים ומטגנים בעדינות על אש נמוכה עד שקופים וריחניים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
משמש
שקדים
12
מוסיף את הקוסקוס ואז לזרוק את מרק עוף חם. מערבבים עם מזלג לשלב, להוסיף גרידת לימון לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
גרידת לימון
קוסקוס
13
בואו לשבת במשך 10 דקות, ואז לחשוף ולהוסיף את הבצל הירוק, מנטה, כוסברה. עוד פעם קצפת עם מזלג. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברה
מנטה
14
מגישים בסגנון משפחתי על מגש גדול ומקשטים בכוסברה טרייה.