קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו

לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו
המתכון לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מרהיב טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם 3 פלפלים חלפיניו, כוסברה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה, טאקו לשון, ו טאקו לשון בשר טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הלשון: לשטוף את הלשון מתחת למים קרים ולוודא שהוא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
שים את הלשון בתוך סיר גדול עם מספיק מקום כך שהוא לא נוגע בצדדים. לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז לכסות את הסיר ולהוריד את החום נמוך כדי לשמור על טוב, מוצק ומבשל.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
תן להתבשל במשך 3 שעות; הלשון נעשית כאשר סכין חדה חודר אותו בקלות ואת הקרום נראה מוכן להחליק.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הסר את הלשון מן הסיר ולתת להתקרר על צלחת במשך כ 15 דקות. זה צריך להיות מגניב מספיק כדי לגעת אבל לא כל כך קר כי הקרום מקלות. לקלף את הממברנה ולנקות את החלק התחתון של הלשון של כל פיסות קשות. ייתכן שתצטרך סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
שים את הלשון בחזרה בסיר, להוסיף את המלח למים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומורידים את החום לנמוך כדי לשמור על מבשלים. מבשלים על 1 שעה, עד הבשר רך וניתן להפריד בקלות. 
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
שים את tomatillos, jalapeños, ושום בסיר בינוני ולהוסיף 1/2 כוס מים. הגדר את המחבת על חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, חשופים, במשך כ -15 דקות, עד הטומטילו רכים ואיבדו את צבעם הירוק התוסס.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים, שומרים את הנוזל, ונותנים לירקות להתקרר. 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מעבירים את הירקות המקוררים והנוזל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את המלח ואת מחית על מהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה ומערבבים את האבוקדו, בצל וכוסברה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, ולאחר מכן להתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לשרת: לגרוס את הלשון ולהגיש על טורטיות חמות עם קורטוב של סלסה ורדה וכמה עלי כוסברה טריים צנוניות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.