לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו
המתכון לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מרהיב טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם 3 פלפלים חלפיניו, כוסברה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה, טאקו לשון, ו טאקו לשון בשר טעים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הלשון: לשטוף את הלשון מתחת למים קרים ולוודא שהוא נקי.
שים את הלשון בתוך סיר גדול עם מספיק מקום כך שהוא לא נוגע בצדדים. לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז לכסות את הסיר ולהוריד את החום נמוך כדי לשמור על טוב, מוצק ומבשל.
תן להתבשל במשך 3 שעות; הלשון נעשית כאשר סכין חדה חודר אותו בקלות ואת הקרום נראה מוכן להחליק.
הסר את הלשון מן הסיר ולתת להתקרר על צלחת במשך כ 15 דקות. זה צריך להיות מגניב מספיק כדי לגעת אבל לא כל כך קר כי הקרום מקלות. לקלף את הממברנה ולנקות את החלק התחתון של הלשון של כל פיסות קשות. ייתכן שתצטרך סכין חדה.
שים את הלשון בחזרה בסיר, להוסיף את המלח למים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומורידים את החום לנמוך כדי לשמור על מבשלים. מבשלים על 1 שעה, עד הבשר רך וניתן להפריד בקלות.
שים את tomatillos, jalapeños, ושום בסיר בינוני ולהוסיף 1/2 כוס מים. הגדר את המחבת על חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, חשופים, במשך כ -15 דקות, עד הטומטילו רכים ואיבדו את צבעם הירוק התוסס.
מסננים, שומרים את הנוזל, ונותנים לירקות להתקרר.
מעבירים את הירקות המקוררים והנוזל לבלנדר.
מוסיפים את המלח ואת מחית על מהירות גבוהה עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה ומערבבים את האבוקדו, בצל וכוסברה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, ולאחר מכן להתאים את התיבול במידת הצורך.
לשרת: לגרוס את הלשון ולהגיש על טורטיות חמות עם קורטוב של סלסה ורדה וכמה עלי כוסברה טריים צנוניות פרוסות דק.