לבשל את הספר: צלעות קצרות יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 143 גרם של שומן, וסך הכל 1992 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין פורט, סלרי, ציר עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הניחו את הצלעות הקצרות בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה והתבשלו בנדיבות משני הצדדים במלח. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יש לשטוף את המלח מעל הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מתבלים את הצלעות עם פלפל וזרימת מלח קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים תבשיל קדרה או מחבת צלייה על אש גבוהה. כאשר המחבת חמה, לשים את השמן במחבת. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות הקצרות משני הצדדים עד חום זהוב. הרם את הצלעות הקצרות מהמחבת והנח בצד. אם השמן כהה, השליכו אותו והחליפו בשמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הגזר, סלרי, ובצל למחבת. לבשל, ערבוב, במשך כ 8 דקות, או עד הירקות חום caramelize.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים את רסק העגבניות. להפחית את החום בינוני ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיף את היין והנמל. להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים כ 5 דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
החזירו את הצלעות הקצרות למחבת והוסיפו את הקורנית, רוזמרין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את המניה למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים גיליון נייר קלף (או רדיד אלומיניום) ישירות על האוכל ומעבירים את המחבת לתנור. לבשל במשך כ 2 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את המחבת מהתנור וזרוק את נייר הקלף או נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הוסף את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
13
תן לצלעות הקצרות להגיע לטמפרטורת החדר בנוזל הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
14
הרם את הצלעות הקצרות מן הנוזל ולהניח בצד על צלחת גדולה או קערה, מכוסה, כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת או chinois לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות, או עד מופחת על ידי רבע. באמצעות skimmer או כף גדולה, לרפרף את כל השומן שעולה על פני השטח. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
Skimmer
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מגישים מיד או מאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לכסות ולקרר עד 5 ימים. (אם אתה מגיש מיד ואת הצלעות והרוטב אינם חמים מספיק, לחמם בעדינות על אש בינונית נמוכה במשך כ 10 דקות.) מעל כל צלע קצרה עם 1/4 עד 1/2 כוס רוטב ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.