לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש
לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מקלות קינמון, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון.
הוראות
בקערה גדולה, קרירה יותר או כיור המטבח הנקי ללא דופי, יוצרים אמבט חומצה אסקורבית אנטי-גרעינית על ידי המסת טבליות ויטמין C הכתושות במים הקרים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. עבודה בקבוצות של 2 אפרסקים בכל פעם, blanch את הפרי במים רותחים במשך 30 שניות כדי לשחרר את העורות.
לגרוף את האפרסקים מחוץ למים ולצלול אותם לתוך מי קרח מוכן. חזור עם האפרסקים הנותרים.
ניקוז. בעזרת סכין קיצוץ קטנה, קליפה, בור וחצי מהאפרסקים, מחזירים אותם לאמבטיית הקרח תוך כדי תנועה.
להביא את החומץ, הסוכר, זנגביל, קינמון, allspice, וציפורן לרתיחה בסיר שאינו מגיב גדול, ערבוב לפזר את הסוכר.
מוסיפים את האפרסקים סחוטים, חוזרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חם ליטר, מכסה את האפרסקים על ידי 1/2 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/2 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. בורג מכסים על הצנצנות באופן זמני. בעדינות לסובב כל צנצנת לשחרר בועות אוויר לכודים.
הסר את המכסים ולהוסיף סירופ, במידת הצורך, כדי להשיג headspace הנכון. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 20 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.