קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש
לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מקלות קינמון, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרירה יותר או כיור המטבח הנקי ללא דופי, יוצרים אמבט חומצה אסקורבית אנטי-גרעינית על ידי המסת טבליות ויטמין C הכתושות במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תוסיף את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. עבודה בקבוצות של 2 אפרסקים בכל פעם, blanch את הפרי במים רותחים במשך 30 שניות כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לגרוף את האפרסקים מחוץ למים ולצלול אותם לתוך מי קרח מוכן. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
5
ניקוז. בעזרת סכין קיצוץ קטנה, קליפה, בור וחצי מהאפרסקים, מחזירים אותם לאמבטיית הקרח תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
להביא את החומץ, הסוכר, זנגביל, קינמון, allspice, וציפורן לרתיחה בסיר שאינו מגיב גדול, ערבוב לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את האפרסקים סחוטים, חוזרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חם ליטר, מכסה את האפרסקים על ידי 1/2 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/2 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. בורג מכסים על הצנצנות באופן זמני. בעדינות לסובב כל צנצנת לשחרר בועות אוויר לכודים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
9
הסר את המכסים ולהוסיף סירופ, במידת הצורך, כדי להשיג headspace הנכון. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 20 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.