לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר
לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר-מתוק נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, מסננת, מדחום קריאה מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן.
הוראות
כדי להפוך את הכמהין, מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום של 4 עד 6 כוסות להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד וחמאה נמסים לחלוטין וחלק.
הסר קערה; להפריש. השאר מחבת על אש נמוכה.
מניחים את חלמון הביצה בקערה קטנה. בהדרגה להקציף במים רותחים.
מניחים קערה במחבת; מערבבים כל הזמן עד תערובת חלמון מתעבה מעט עקביות של קרם אור ואוגרים בין 160° ו 74° על מדחום מיידי לקרוא.
הסר מחבת; לגרד תערובת חלמון מיד על שוקולד מותך
מערבבים בעדינות, מבלי לטאטא או להכות, רק עד ביצה משולבת לחלוטין תערובת חלקה.
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה נקייה. כיסוי וצינה עד המשרד, 2 שעות או יותר.
כדי ליצור את הכמהין, להסיר תערובת כמהין מהמקרר; לאפשר לרכך על 30 דקות אם התערובת קשה מאוד.
יוצקים קקאו לצלחת עוגה. לטבול מיילר מלון או כף קטנה לתוך כוס מים חמים, לנגב את כל עודף מים, לגרד פני השטח של תערובת כמהין צונן כדי ליצור כדור 1 אינץ ' מחוספס. צבטנו כמהין לצורה עם אצבעות במידת הצורך; זה לא צריך להיות עגול לחלוטין. להפקיד כמהין לתוך הקקאו. חזור עם הנותרים תערובת כמהין. בעדינות לנער צלחת עוגה כדי מעיל כמהין עם קקאו. כמהין ניתן לאחסן, מכוסה היטב ומקורר, עד 2 שבועות או קפוא עד 3 חודשים.
מוסיפים 1 כפית תמצית מנטה לשוקולד המומס בתערובת הביצה.