קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר
לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר-מתוק נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, מסננת, מדחום קריאה מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן.

הוראות

1
כדי להפוך את הכמהין, מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום של 4 עד 6 כוסות להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד וחמאה נמסים לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמהיןכמהין
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר קערה; להפריש. השאר מחבת על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את חלמון הביצה בקערה קטנה. בהדרגה להקציף במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים קערה במחבת; מערבבים כל הזמן עד תערובת חלמון מתעבה מעט עקביות של קרם אור ואוגרים בין 160° ו 74° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר מחבת; לגרד תערובת חלמון מיד על שוקולד מותך
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים בעדינות, מבלי לטאטא או להכות, רק עד ביצה משולבת לחלוטין תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה נקייה. כיסוי וצינה עד המשרד, 2 שעות או יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
כדי ליצור את הכמהין, להסיר תערובת כמהין מהמקרר; לאפשר לרכך על 30 דקות אם התערובת קשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
9
יוצקים קקאו לצלחת עוגה. לטבול מיילר מלון או כף קטנה לתוך כוס מים חמים, לנגב את כל עודף מים, לגרד פני השטח של תערובת כמהין צונן כדי ליצור כדור 1 אינץ ' מחוספס. צבטנו כמהין לצורה עם אצבעות במידת הצורך; זה לא צריך להיות עגול לחלוטין. להפקיד כמהין לתוך הקקאו. חזור עם הנותרים תערובת כמהין. בעדינות לנער צלחת עוגה כדי מעיל כמהין עם קקאו. כמהין ניתן לאחסן, מכוסה היטב ומקורר, עד 2 שבועות או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מלוןמלון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
וריאציה
1
מוסיפים 1 כפית תמצית מנטה לשוקולד המומס בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)