קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: מולים בקארי

לבשל את הספר: מולים בקארי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, ו לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. זרוק את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בשני שלישים של עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מפזרים אבקת קארי, זנגביל, וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
להשליך כל מולים שמרגישים כבדים (מה שאומר שהם מלאים בחול), יש פגזים שבורים, או לא לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
5
יוצקים את היין לסיר מרווח. מולה במולים, לכסות בחוזקה, ומבשלים על חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד הפגזים פופ פתוח, 7 עד 10 דקות. לזרוק את כל מולים שמסרבים לפתוח, אז לקטוף את כל אבל 18 מהקונכיות שלהם. מסננים את נוזל mussel.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להוסיף 1 1/2 כוסות של נוזל mussel למחבת עם תערובת עגבניות, ולאחר מכן להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה על חום גבוה כדי להתעבות מעט. אם אתה מעדיף קארי brothy, להוסיף יותר mussel נוזלי; אם זה קארי שמנת שאתה אחרי, להפחית את התערובת יותר. מתבלים ברוטב פירי-פירי, מלח ופלפל לפי הטעם. קח את המחבת את החום ומערבבים במולים הפגועים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כפית את האורז ב 6 קערות העליון עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקשטים כל אחד עם מולים בקונכיות שלהם, ומקלחים עם העגבניות הנותרות והכוסברה. תעביר את רוטב הפירי-פירי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.