קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה
המתכון לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל כשר, עגבניות משומר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine.

הוראות

1
כדי להכין את תפוחי האדמה עבור ניוקי, לשים את תפוחי האדמה unpeeled בסיר גדול ולמלא אותו במים קרים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות,או עד מזלג מכרז כל הדרך. לכבות את החום, להסיר את תפוחי האדמה מן המים עם כפית מחוררת, ולהפעיל מים קרים עליהם. שים אותם בצד כדי להתקרר מעט. שמור את המים החמים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
כדי להפוך את הראגו, מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף את הטלה למחבת וצורב את החלקים במשך כ 5 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את הטלה מהמחבת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
יוצקים את היין, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את העגבניות, מרווה ואורגנו. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ו braise כבש ברוטב במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי להפוך את הניוקי, בעוד הטלה מבשל, לטאטא יחד את הקמחים, גבינה, ו 1 כף מלח בקערה גדולה. לקלף את תפוחי האדמה, להשליך את העורות, ולסחוט אותם דרך מעדר לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד, ויוצרים בצק רך. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים קמח כמה כפיות בכל פעם, דואגים לא להוסיף יותר מדי. ללוש את הבצק כ 10 פעמים ולאחר מכן לחתוך אותו ל 8 חתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
11
רול לתוך חבל 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מעבירים את החלקים לסדין אפייה מעוטר בקמח. להחזיר את סיר המים לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
כדי לסיים את המנה, כאשר הבשר הוא רך מאוד, לקחת את הצלעות מתוך הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות ולהחזיר אותו למחבת, להשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את עלי המרווה ואת sprig אורגנו, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולשמור על ראגו חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
15
בעדינות טיפה קבוצות של ניוקי לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך כ 3 דקות, עד ניוקי לצוף לחלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
מעבירים את הניוקי המבושל עם כפית מחוררת לתוך רגו חם. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
בעדינות לזרוק את ניוקי עם ראגו על אש נמוכה. מחלקים את הניוקי וראגו כבש לקערות הגשה, מפזרים גבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)