לבשל את הספר: סטייק קולב בגריל עם טעמים קוריאנים פנקייק תפוחי אדמה פיקנטי
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא את סקאליון, גוצ'וג'אנג, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק קולב בסגנון קוריאני עם בר חמוצים לחוף הים, מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, ו לבשל את הספר: קלבי עם סלט כרוב קוריאני.
הוראות
1
מערבבים את רוטב הסויה, סוכר, שום, בצל ירוק, שומשום ופלפל ושופכים על הסטייקים. לכסות ולשים במקרר כדי להשרות במשך 4 שעות לפחות, פונה פעם באמצע, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ליקוריץ צהוב וירוק
2
הפוך את פנקייק תפוחי האדמה: עובד במהירות כדי למנוע חמצון, לגרר את תפוחי האדמה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת או במעבד מזון. שים במגבת מטבח נקייה וסוחט כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פומפיה תיבת
3
מקום בקערה ולשלב עם הקרקע הקוריאנית צ ' ילה, בצל ירוק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים מחבת ב-12 אינץ ' מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים מחצית השמן וכאשר מעשנים קלות, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחולקים 4 כדורים אפילו. לחץ למטה כדי ליצור עוגות עגולות על 1/2 אינץ ' עבה. מנמיכים את החום בינוני גבוה ומבשלים עד שהעוגות הן חום זהוב עמוק. הפעל ולהוסיף את השמן שנותר במידת הצורך (תפוחי האדמה יספגו קצת שמן) וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מערבבים את רוטב הסויה, חומץ וסוכר בקערה ומקציפים בשמנים. להלביש את הירוקים עם ויניגרט ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך את הרוטב, אם תרצה: בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הסר את הסטייקים מן המרינדה לגרד את כל המרינדה עודף. מתבלים בפלפל וקצת מלח. לשפשף את שני הצדדים עם קצת שמן וגריל כדי doneness הרצוי. מחממים את פנקייק תפוחי האדמה, במידת הצורך, בתנור 191°.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים אחד במרכז כל צלחת הגשה גדולה וטבעת עם 1 כף של הרוטב (אם משתמשים). פורסים את הסטייקים כנגד התבואה ומסדרים מעל החלק העליון של הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.