הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: קלבי עם סלט כרוב קוריאני, מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה, ו סלט קוקוס ורוד חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
פריך את הבייקון במחבת ישרה 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תסיר ותזמין את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
הסר את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וזיעה עד חצי שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים את החומץ ומוסיפים את הסוכר החום, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום מעט, ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, עד מופחת מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6
יוצקים את הרוטב לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להחזיר את המחבת (וכל חתיכות של ההלבשה עדיין נשאר בו) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הכרוב ואת caraway ו sauté עד חם מעט השחמה אבל עדיין פריך, 2 עד 3 דקות. להחזיר את הבייקון ואת ההלבשה למחבת ולזרוק למעיל. טעם, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומגישים מיד.
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.