לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם vanillan extract, pan schmear, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום, ו לבשל את הספר: יוגורט עם אננס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לשלב את החמאה, דבש, רום, סוכר חום, וניל לנצח עד חלקה מעורבב היטב.
מורחים 1/3 כוס של schmear על החלק התחתון של מחבת אפיית סיליקון 9 אינץ'.
מפזרים מעט מלח. (ניתן להקפיא את שאר השמיר למשך עד 2 שבועות או עד 1 חודש; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
חותכים את החלק העליון והתחתון מהאננס וחותכים את הקליפה.
חותכים את האננס לאורכו לרבעים, וחותכים את הליבה מכל קטע.
חותכים כל חתיכה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. החל בהיקף המחבת, לעשות טבעת חופפת של פרוסות אננס עם הצד המעוגל כלפי חוץ. הפוך טבעת שנייה בתוך הראשון, חופפים את הפרוסות בכיוון ההפוך, עובד לכיוון מרכז המחבת. שמור כל אננס נוסף לשימוש נוסף.
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד; להפריש.
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור שמנת, עוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד הראשון משולב לפני הוספת השני מגרד את הצדדים לפי הצורך. הכה בחלב.
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ופוזרים על האננס.
אופים במשך 15 דקות. לסובב את המחבת אפילו בראונינג ואופים עוד 20 עד 25 דקות, עד בודק עוגה או שיפוד עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מדף קירור במשך 20 עד 30 דקות.
הפעל סכין סביב הקצוות של העוגה, הפוך על מגש הגשה, ולהגיש חם. (שאריות עוגה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)