קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם vanillan extract, pan schmear, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום, ו לבשל את הספר: יוגורט עם אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לשלב את החמאה, דבש, רום, סוכר חום, וניל לנצח עד חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים 1/3 כוס של schmear על החלק התחתון של מחבת אפיית סיליקון 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים מעט מלח. (ניתן להקפיא את שאר השמיר למשך עד 2 שבועות או עד 1 חודש; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
חותכים את החלק העליון והתחתון מהאננס וחותכים את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
6
חותכים את האננס לאורכו לרבעים, וחותכים את הליבה מכל קטע.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
7
חותכים כל חתיכה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. החל בהיקף המחבת, לעשות טבעת חופפת של פרוסות אננס עם הצד המעוגל כלפי חוץ. הפוך טבעת שנייה בתוך הראשון, חופפים את הפרוסות בכיוון ההפוך, עובד לכיוון מרכז המחבת. שמור כל אננס נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור שמנת, עוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד הראשון משולב לפני הוספת השני מגרד את הצדדים לפי הצורך. הכה בחלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ופוזרים על האננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
אופים במשך 15 דקות. לסובב את המחבת אפילו בראונינג ואופים עוד 20 עד 25 דקות, עד בודק עוגה או שיפוד עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מדף קירור במשך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הפעל סכין סביב הקצוות של העוגה, הפוך על מגש הגשה, ולהגיש חם. (שאריות עוגה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך