לבשל את הספר: פודינג תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג תירס. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, שמנת, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' ולשים את המחבת בתנור כדי לחמם בזמן שאתה מכין את הפודינג.
מטגנים את הבייקון עד פריך, ואז להעביר אותו, יחד עם 2 כפות של טפטוף, לקערה גדולה. אם יש צורך, להוסיף חמאה מומסת כך הסכום הכולל של שומן שווה 2 כפות.
למדוד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פתיתי צ ' ילה לקערה ולהקציף לשלב. מערבבים בקמח התירס.
לפצח את הביצים לתוך הקערה עם טפטוף, ולאחר מכן להוסיף את החלב, סוכר, חומץ לנצח עד חלקה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה; הבלילה תהיה דקה למדי. מערבבים את הגבינה והעירית.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ולאחר מכן יוצקים את השמנת למרכז מבלי לערבב.
אופים במשך 50 עד 60 דקות. הפודינג צריך לרעוד מעט כאשר מזועזע בעדינות, אבל הקצוות צריך להיות מוגדר משחימים קלות.
בואו לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.