קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: פודינג תירס

לבשל את הספר: פודינג תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג תירס. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, שמנת, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' ולשים את המחבת בתנור כדי לחמם בזמן שאתה מכין את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מטגנים את הבייקון עד פריך, ואז להעביר אותו, יחד עם 2 כפות של טפטוף, לקערה גדולה. אם יש צורך, להוסיף חמאה מומסת כך הסכום הכולל של שומן שווה 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
למדוד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פתיתי צ ' ילה לקערה ולהקציף לשלב. מערבבים בקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לפצח את הביצים לתוך הקערה עם טפטוף, ולאחר מכן להוסיף את החלב, סוכר, חומץ לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה; הבלילה תהיה דקה למדי. מערבבים את הגבינה והעירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ולאחר מכן יוצקים את השמנת למרכז מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 50 עד 60 דקות. הפודינג צריך לרעוד מעט כאשר מזועזע בעדינות, אבל הקצוות צריך להיות מוגדר משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.